Events & retreats

 

YOGA – MEDITATIE – BREATHWORK – ADEMCIRKELS

In de hectiek van ons leven, vergeten we vaak voor ons zelf te zorgen. Dus wat goed dat je op deze site bent beland, want dat betekent dat je de tijd hebt genomen om jezelf wat me-time te gunnen. Op deze pagina vind je regelmatig nieuwe events, ademcirkels en retreats waar je echt even helemaal kunt opladen en naar binnen mag keren.

Lees verder voor aankomende events.

 

“Self-care means giving yourself permission to pause”

 – Cecilia Tran

FLOW YOUR LIFE PROGRAMMA

Flow your life is een jaarprogramma voor de bewuste vrouw die een diepe duik wil maken in zichzelf, tijd wil nemen in dit soms hectische bestaan voor ontspanning, die wil verbinden met andere vrouwen om de kracht van sisterhood te voelen.

Elke 1,5 maand kom je naar een mooie lokatie in de natuur, waar je mag landen, ontspannen en in een kleine groep mag thuiskomen bij jezelf. Begeleid door Eva en Marleen maak je een mooie reis in jezelf, in jouw lichaam en in jouw bewustzijn.

Ademcirkels 

Wat is een ademcirkel? Dat is een ademsessie in een groep. Ademen is een prachtige manier om in verbinding te komen met jouw lichaam. In een klein groepje maak je je eigen ademreis. Een ademreis kan een transformerend effect hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Bewust ademen laat je weer stromen zodat je jouw ware zelf mag ontmoeten. We ademen in een kleine, veilige setting, waardoor je de aandacht krijgt die je verdient. Wil je ook een ademcirkel ervaren?

Op de volgende data ben je van harte welkom bij mijn ademcirkel.

  • Vrijdag 17 maart 11-13
  • Donderdag 30 maart 10 -12
  • Donderdag 20 april 10-12
  • Vrijdag 12 mei 11-13
  • Donderdag 25 mei 10-12
  • Vrijdag 30 juni 11-13

Meld je aan of neem contact op voor meer informatie.

Prijs € 44,00

YOGA XL

COMING SOON