Events & retreats

 

YOGA – MEDITATIE – BREATHWORK – ADEMCIRKELS

In de hectiek van ons leven, vergeten we vaak voor ons zelf te zorgen. Dus wat goed dat je op deze site bent beland, want dat betekent dat je de tijd hebt genomen om jezelf wat me-time te gunnen. Op deze pagina vind je regelmatig nieuwe events, ademcirkels en retreats waar je echt even helemaal kunt opladen en naar binnen mag keren.

Lees verder voor aankomende events.

 

“Self-care means giving yourself permission to pause”

 – Cecilia Tran

 Ademcirkels – Baarn

Wat is een ademcirkel? Dat is een ademsessie in een groep. Ademen is een prachtige manier om in verbinding te komen met jouw lichaam. In een klein groepje maak je je eigen ademreis. Een ademreis kan een transformerend effect hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Bewust ademen laat je weer stromen zodat je jouw ware zelf mag ontmoeten. We ademen in een kleine, veilige setting, waardoor je de aandacht krijgt die je verdient. Wil je ook een ademcirkel ervaren?l.

Meld je aan of neem contact op voor meer informatie.

Prijs € 47,50

ERVARING

Afgelopen maand heb ik een verbonden adem-cirkel mogen ervaren en een solo verbonden adem-sessie bij For-rest. Beide heel bijzondere en ook verschillende ademreizen, met veel inzichten op zowel fysiek, bewustzijns en spiritueel vlak. Marleen heeft een sfeervolle en intieme setting aan huis gecreeerd, met uitzicht op veel groen. Ze begeleidt op een liefdevolle en zorgzame wijze de sessie en heeft een down to earth benadering.

Ongelofelijk wat adem kan doen om dichter bij gevoel en emoties en je fysieke lichaam te komen.

Ruby van der Linden

FLOW YOUR LIFE PROGRAMMA – Midden Nederland

Flow your life is een jaarprogramma voor de bewuste vrouw die een diepe duik wil maken in zichzelf, tijd wil nemen in dit soms hectische bestaan voor ontspanning, die wil verbinden met andere vrouwen om de kracht van sisterhood te voelen.

Elke 1,5 maand kom je naar een mooie lokatie in de natuur, waar je mag landen, ontspannen en in een kleine groep mag thuiskomen bij jezelf. Begeleid door Eva en Marleen maak je een mooie reis in jezelf, in jouw lichaam en in jouw bewustzijn.

YOGA XL – Baarn

KEEP Calm and Rest

Spring – 5 mei – Free yourself – 09.30- 12.30
Summer – 14 juli – Summer breeze – 09.30- 12.30

Gun jij jezelf een hele zondagochtend voor jezelf? Zoek de eigen stilte op en verbind je met de diepere laag in jezelf.

Yoga | pranayama | meditatie | diepe ontspanning | intentie is key

€ 49,00

yoga retreat

Zomer FLOW – One day retreat – Midden Nederland

Vrijdag 21 maart – 12.00-18.00 in Eemdijk

Stap jij met ons mee, even uit de snelheid van alledag, in een Zomer Flow?

We nodigen uit om te vertragen, te verstillen, te luisteren naar elkaar en wat ons lichaam vertelt. Om te verzachten, te onthaasten en te ontspannen.

Dit event geef ik samen met Eva Koenders

Yoga | ademwerk | meditatie | ontspanning | lekkere vegetarische lunch

€ 149,00