Privé YOGA

Een moment voor jou alleen

voor meer rust en balans 

Yoga betekent vrij vertaald ‘verbinding’. Waarbij het gaat om de verbinding tussen lichaam en geest. In de moderne tijd waarin wij leven is deze balans vaak verstoord.

Privé yoga is een yoga sessie helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wil je graag aan yoga doen, maar liever niet in een groep? Kun je moeilijk tijd vinden in jouw drukke agenda en wil je yoga doen wanneer het jou uitkomt? Gewoon behoefte aan me-time? Of wil je specieke aandacht bij stress en burn-out?

Dan is 1-op-1 yoga iets voor jou. De yoga sessie wordt helemaal afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt. Zo kunnen we bijvoorbeeld inzoomen op leniger worden, je rug versterken, meer uit je hoofd komen of meer zelfvertrouwen creëren.

Wil je wel prive les, maar kom je liever met een vriendin of je partner?
Dan zijn jullie ook van harte welkom!

 

Prijs yogalessen – privé

60 minuten € 70,00
75 minuten € 80,00

Privé yoga – De voordelen 

Afgestemd op jouw wensen

Ieder mens heeft een eigen behoefte. In een privé yogales wordt de les speciaal aan jouw wensen en behoefte aangepast. Wil je leniger worden? Of meer rust in je hoofd. Misschien zit je in een burn-out en is 1-op-1 aandacht voor jouw specifieke situatie een ideale uitkomst.

Yoga op jouw moment

Privé yogales geeft je vrijheid.

Je hebt een goed gevulde agenda en vindt het belangrijk om een moment voor jezelf te hebben waarin je jouw lijf kan bewegen, spanning mag loslaten en weer kan opladen. Je bent niet afhankelijk van een lesrooster, maar kiest jouw eigen moment.

Aandacht voor jou en jouw persoonlijke doelen 

Ieder lichaam is uniek en beweegt op z’n eigen manier. Er is aandacht voor jou om de les aan te passen wat jouw lichaam nodig heeft en kan je werken naar een eigen doel. Er is aandacht voor eventuele gezondheidsproblemen of blessures.

Ja, ik zou graag een privéles willen proberen en een keer kennismaken 

ERVARING

Ik dacht dat yoga niets voor mij was. En zeker niet in een groep. Maar Marleen is heel down to earth, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Door de privélessen heb ik weer meer rust gekregen in mijn hoofd en veel minder last van hartkloppingen. Ik voel echt weer ruimte in mijn borstgebied.

“ privé yogales past goed in mijn drukke agenda. ik kan mijn eigen tijd bepalen.”

Herken jij dat? Wil je graag aan yoga doen, maar groepslessen zijn niets voor jou?
Dan is privéyoga bij For-rest in Baarn misschien iets voor jou.

ERVARING

“De yogalessen van Marleen vind ik superfijn en ik kijk er dan ook altijd weer naar uit.”

Mieke Rutten

 

Marleen is duidelijk in haar uitleg, houdt rekening met ieder individu.

Ze heeft een prettige stem, een fijne manier van lesgeven; met duidelijkheid en zachtheid zodat iedereen de kans krijgt volgens eigen gevoel en inzicht de oefeningen uit te voeren. 

Ik ga altijd heerlijk rustig en ontspannen naar huis en ben erg blij met de lessen van Marleen.