Over Marleen

Mijn missie als ademcoach

Bij For-rest draait het om jou. Een moment waarbij je aandacht hebt voor jezelf. Mijn missie als ademcoach is om jou innerlijke rust te brengen, zodat je lekker in je vel zit en meer energie en vitaliteit kan ervaren. In deze drukke tijd vergeten we onszelf vaak op nummer 1 te zetten. Ik help je om bewust te worden van jouw body en mind en geef je praktische tools voor in je dagelijks leven.

marleen kromkamp ademcoach amersfoort utrecht
marleen kromkamp baarn utrecht

MIJN VERHAAL

Als klein meisje was ik het liefst buiten in de natuur. In de wei zorgen voor de paarden of lekker het bos in. Ontdekken en de vrijheid ervaren. 

Gaandeweg groeide ik op en kwam terecht in de grote ‘harde’ mensenwereld. Omdat ik goed aanvoelde wat die wereld van me verwachtte, paste ik me aan de buitenwereld aan en verloor de connectie met mezelf. In het bedrijfsleven heb ik aantal keer een wake-up call gehad. Mijn lijf zei ‘nee’ tegen het leven dat ik aan het leven was. Ik had behoefte aan rust, maar hoe? Dat was toen een groot vraagteken voor mij.

Luisteren naar mijn lijf en intuïtie

Die wake-up calls bleken een groot geschenk. En hebben ertoe geleid dat ik steeds weer een stukje dichter bij mezelf kwam en mijn eigen leven mocht gaan leiden. De jaren daarna waren jaren van persoonlijke ontwikkeling, spiegels voorhouden en leren mild te zijn voor mezelf. Dankbaar ben ik voor deze periode. Ik heb mogen ontdekken waar ik blij en gelukkig van word in het leven, wat mijn schaduwkanten zijn, waar ik goed in ben, waar mijn passie ligt en wat ik het allerliefste doe. Ik heb geleerd naar mijn lijf te luisteren, te voelen, te vertrouwen op mijn intuïtie en ik weet nu wat ik te doen heb in het leven. De jaren van persoonlijke groei, de ervaring in het bedrijfsleven, mijn werkervaring als HR-manager, mijn rol als moeder en echtgenoot, de vele opleidingen en trainingen, hebben mij gemaakt tot de ademcoach en mens die ik nu ben.

marleen kromkamp ademcoach amersfoort baarn
marleen kromkamp ademcoach amersfoort baarn utrecht

Zelf achter het stuur van je leven zitten

Uit ervaring weet ik dat als je iets wilt veranderen in je leven, jezelf achter het stuur van je leven moet gaan zitten . Maar soms is het fijn om dit niet alleen te doen. Daarom coach ik mensen die de innerlijke rust in zichzelf (terug) willen vinden om balans te creëren in de stressvolle omgeving waarin zij leven. Zodat ze zelf achter het stuur van hun leven kunnen zitten en zich weer blij en vitaal voelen.

Stress loslaten met yoga en Ademcoaching

Daarnaast geef ik yoga en begeleid ik mensen naar een optimaler adempatroon. Tijdens mijn yogalessen en ademcoach-sessies mag je stress loslaten, ontspannen en heb je echt even een moment voor jezelf. Ik heb een heerlijke eigen ademcoach- en yoga ruimte in de bosrijke omgeving van Baarn, waar je van harte welkom bent en ik je wil laten ontdekken wat jij op dit moment nodig hebt.

marleen kromkamp ademcoach baarn utrecht

Opleidingen tot (adem)coach

Breathwork Professional (Kasper van der Meulen)

Breathwork Biohacker ( Kasper van der Meulen)

Ademcoach (Holoshuis)

Vitaloog (Vitacademie)

Yoga docent ( Dru)

Professioneel coach  (Academie voor Psychodynamica)

TMA Professional & Trainer

Strategic Human Resource Management

WAT IS JOUW VERHAAL?

marleen kromkamp ademcoach amersfoort

Wat mensen
over mij zeggen

Marleen is een hele fijne lerares, ik heb haar lessen als zeer prettig ervaren. Marleen heeft mij geholpen om de balans weer terug te vinden. En mij weer in contact gebracht met mijn gevoel. Ik kan Marleen alleen maar aanbevelen!

Marelle

Wat mensen
over mij zeggen

De ademcoaching heeft mij meer gebracht dan ik aanvankelijk had kunnen vermoeden. De gesprekken, de oefeningen en reflectie zijn voor mij grote betekenis gebleken. Waarbij ik ook echt resultaat heb geboekt op weg naar gezond oud worden. 

Toin

De ademsessie was heel bijzonder. Ik heb een hoop losgelaten en voelde me veilig. Ik vond het fijn om me te mogen uiten, dat voelde heel bevrijdend. De integratie was heerlijk en voelde echt als een cadeautje. Je 1-op-1 begeleiding was heel fijn en liefdevol.

Stefanie 

ademcoach amersfoort baarn utrecht marleen