een nieuwe website… met een verhaal

Een innerlijk procesje….onder de naam ”werken aan mijn nieuwe website”. 

Ik had het ook kunnen noemen “wat een bevalling” of “mijn wedergeboorte”. Maar op mijn To do lijstje stond het als “werken aan mijn website…”

Herkennen jullie dat? Dat iets wat je al heel lang en graag wilt, maar niet van de grond krijgt? En dat terwijl ik toch best actiegericht ben en ervan houd om resultaten te boeken. Maar dit proces ging anders. Sinds 2016 ben ik voor mezelf begonnen. Een spannende, maar uitstekende stap na mijn loopbaan tot zover. Mijn wens om mensen meer in hun kracht te zetten, meer vitaliteit en energie te laten ervaren en preventief te werken aan welbevinden en werkgeluk daar wilde ik, en nog steeds, voor gaan. En zo werd Qwieq HR & Vitaliteitsmanagement geboren. 

“Mijn verzoeken werden door het Universum gehoord”

En alsof mijn verzoeken in het Universum gehoord werden stond de eerste interim opdracht op het gebied van vitaliteit direct al voor me klaar. Wat een cadeau en een bevestiging in mijn keuze. En de jaren die daarop volgden hoefde ik gelukkig niet verlegen te zitten om werk. Een website was dus ook niet echt nodig. Toch wilde ik graag een website maken, al was het alleen al als een verlengstuk van mijn visitekaartje. Maar de jaren ging voorbij, maar nog altijd geen website. Maar toch bleef er iets knagen en borrelen. Tot ik begin 2020 weer als goedvoornemen opschreef: ‘website’. Ik besefte dat mijn website ging over veel meer dan alleen een nieuwe website. Ik voelde dat ik nog een stapje te maken had. Ondanks dat ik al heel wat persoonlijke groei en ‘inner work’ had verricht de jaren ervoor, mocht er nog een laagje van de ui af gepeld worden. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd. 

Nog een stapje dichter bij mezelf

Het neerzetten van mijn website ging over nog een stapje dichterbij mijn ‘werkelijke’ ik komen, mezelf neerzetten, zichtbaar mogen zijn, mogen zijn wie ik ben, leven vanuit mijn hart. Maar ook over weer diezelfde beperkende overtuigingen doorgaan, mijn triggers verder verkennen, mijn angsten doorleven en mijn schaduwkant verkennen en omarmen. Verkennen van mijn werkelijke missie hierop aarde. Wat heb ik te geven?

Ontstaan vanuit mijn hart

Ik voelde dat de naam Qwieq het niet meer voor me was. Hoe belangrijk of onbelangrijk een naam ook is, het was tijd voor iets nieuws. Bij een ‘nieuwe’ website hoorde een nieuwe naam. En daar is hij dan For-rest Coaching, Yoga & Vitaliteit. Vanuit mijn hart en volledig in verbinding met mij zelf ontstaan. Met For-rest hoop ik mensen en organisaties meer rust, harmonie en balans te brengen zodat ze vanuit hun ware potentieel kunnen leven en de energie weer gaat stromen. Rust in het hoofd en rust in het lijf. 

Met hulp van een aantal getalenteerde en gepassioneerde dames is mijn website dan ook echt tot stand gekomen. Dus dank aan Nienke Zaalberg van Toodaloo voor branding en ontwerp, Marloes Wesselink van Puur Schrijven voor redactie, Joyce Cuunders van Houdoee voor fotografie en Elien Alentijns van Skilla voor websitebouw. Allemaal toppers.

Ik ben dankbaar voor het afgelopen jaar voor alle inzichten, reflectie, persoonlijke groei en innerlijke rust die hiermee is ontstaan. En dat er eindelijk weer iets van mijn to do lijstje af mag.

Wil je weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen als Coach, vitaloog of yogadocent? Neem vooral contact met me op.