Flow your life

Prachtige vrouw,

Fijn dat je de weg naar deze site hebt gevonden. Flow your life is een jaarprogramma voor de bewuste vrouw die een diepe duik wil maken in zichzelf, tijd wil nemen in dit soms hectische bestaan voor ontspanning, die wil verbinden met andere vrouwen om de kracht van sisterhood te voelen.

Elke 1,5 maand kom je naar een mooie lokatie in de natuur, waar je mag landen, ontspannen en in een kleine groep mag thuiskomen bij jezelf. Begeleid door Eva en Marleen maak je een mooie reis in jezelf, in jouw lichaam en in jouw bewustzijn.

Flow your life is voor jou als je een verlangen voelt om helemaal in je kracht te gaan staan. Een verlangen voelt naar meer vreugde, rust en balans. Er is ruimte om vanuit nieuwsgierigheid en kwetsbaarheid de reis naar binnen te maken en patronen en processen in jezelf verder te verkennen. Zit jij al in een transformatie, of voel je dat jij daarnaar verlangt? Dan is het Flow your life- jaarprogramma iets voor jou.

Heb je het gevoel dat je soms vastloopt?

Dat je wordt geleefd door het leven, je werk, gezin, de maatschappij?

Vind je het moeilijk om te voelen wat jij zelf écht wilt?

Verlang je naar meer (zelf)vertrouwen?

Wil je meer leren luisteren naar jouw intuïtie?

Wil je keuzes maken vanuit kracht i.p.v. angst?

Je wilt voluit leven vanuit kracht en verbinding.

De beweging maken van hoofd naar hart?

Is het antwoord op bovenstaande vragen vaak ja en VOEL je ook een JA? Dan is dit programma perfect voor jou op dit moment.

“De natuur haast zich niet
toch wordt alles volbracht”

– Lao Tzu

Flow your life

 

4 seizoenen
8 dagen | 4 avonden

Het programma

Flow your life is een programma waarin we de natuur en de thema’s van de seizoenen volgen om jouw innerlijke reis een verdieping en werkelijke transformatie te geven. Ieder seizoen komen we twee keer samen en bewegen we mee met het ritme van de natuur. Flow your life nodigt je uit om te vertragen, om stil te staan, om te ont-moeten en opnieuw te voelen wat jou past. Leer weer echt te leven volgens jouw innerlijke natuur.

De groep van 2023 is van start gegaan en is vol. De groep van 2024 start op vrijdag 22 maart. 

LENTE

 

De natuur wordt wakker, nieuw leven ontspruit, de energie gaat weer stromen

De lente staat in het teken van nieuw leven. De blaadjes komen weer aan de bomen en de eerste bloemen komen weer in bloei. Wat mag er in jou tot bloei komen of (opnieuw) geboren worden?

vrij 22 en za 23 maart & donderdagavond 16 mei

 

ZOMER

De natuur laat ál haar schoonheid voluit zien en alles bruist vol leven

In de zomer bruisen we van energie en gaan we erop uit. We treden naar buiten. Wat wil er in jou gezien worden, wat mag er stromen? Wat mag jij naar buiten brengen? In de zomer stimuleren we jou om het vuur in jou te laten zien en helemaal te gaan staan voor wie jij werkelijk bent.

vrij 21 en za 22 juni & donderdagavond 29 augustus

HERFST

 

Net als de natuur gaan we vertragen en loslaten

De herfst vraagt ons om los te laten wat we niet meer nodig hebben. We eren en verteren. Het is tijd om te vertragen en te voelen wat jij los mag laten, wat jou niet meer dient.

vrij 27 en za 28 september & donderdag 7 november

WINTER

 

Net als de natuur gaan we verstillen en rusten.

De winter is een tijd voor rust, naar binnen keren en bezinnen. Tijd voor nog verdere verstilling en voelen wat er in je aanwezig is. Jezelf te ontmoeten waar je op dit moment staat en te luisteren naar wat jouw hart fluistert.

De natuur komt tot stilstand om zo op te laden voor de bloei.

Vrij 13 en za 14 december 2024 & donderdagavond 6 februari 2025

De natuur is altijd in beweging. Zo ook jij en ik. Na een jaar van innerlijke transformatie, is daar opnieuw de lente en mag alles opnieuw tot bloei komen vanuit de innerlijke rust en kracht die aanwezig is in jou.

retraite midden Nederland

Wat kun je verwachten?

In Flow your life komen we samen op prachtige buitenlocatie en maken we een reis door jouw innerlijke seizoenen, naar groei, verdieping en balans. In een kleine groep met andere vrouwen. In elk seizoen staan thema’s centraal die passen bij dat jaargetijde en voel je hoe je mee kunt bewegen met de seizoenen. Jouw eigen proces staat centraal. We nodigen je uit om te verdiepen, te verstillen, te verkennen, te reflecteren, te voelen, te delen, te groeien, te genieten en bewust te zijn.

Tijdens 8 dagen en 4 avonden komen we samen op een plek waar je mag thuiskomen bij jezelf. Ervaren wie je werkelijk bent, zonder masker, in eigen kracht. Een programma met ademwerk als basis, met yoga en meditatie, de natuur en creativiteit.

Verbonden adem sessies | yoga | visualisatie | creativiteit 
natuur | gezonde voeding | rituelen | reflecteren

Flow your life

 

4 seizoenen
8 dagen | 4 avonden

“Breathe in deeply to bring your mind home to your body”

– Thich Nhat Hanh

Jouw spaceholders tijdens het jaarprogramma

Wij zijn Eva en Marleen en vanuit een enthousiasme en liefde voor de adem en de natuur, is Flow your life ontstaan. Allebei zijn we bevlogen als het gaat om persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij we het spirituele pad integreren met het aardse. We hebben het hier te doen, middenin de maatschappij met werk en het gezinsleven.

We vinden het een voorrecht om mensen te begeleiden bij soms diepe innerlijke processen. We zien ons zelf dan ook niet als leraar, maar als begeleider of ‘spaceholder’ waarin we een gemeenschappelijk veld willen creëren waarin alle ruimte is voor alles wat er in het ‘hier en nu’ zich aandient.

We hebben persoonlijk ervaren hoe mooi het is om in een groep van vrouwen te mogen landen, de veiligheid te ervaren om helemaal te mogen zijn wie je bent. Maar we hebben ook ervaren dat na een retreat van een week of weekend je er weer alleen voor staat. Dat het integreren van wat je hebt ervaren juist bedding en begeleiding nodig heeft. 

Om werkelijk te kunnen transformeren en de vruchten te plukken van jouw proces. Dit gunnen we jou ook en daarom hebben we een prachtig jaarprogramma vormgegeven zodat je dat je elke 1,5 maand weer even mag landen bij jezelf in een veilige groep. Onze gezamenlijke liefde, de verbonden adem, hebben wij ervaren als krachtig middel om écht te mogen thuiskomen in je lichaam.

Ga je met ons het avontuur aan om de flow van het leven te mogen ervaren?
Wij zorgen voor een zachte bedding, jij zit zelf aan het stuur.

Are you ready to Flow your life?

Nu meer dan ooit is het tijd om jouw ware natuur te ervaren en ontdekken.

Investering

Jouw investering voor dit programma 2024 – €3333,-

Trainingskosten zijn €2200,- voor alle dagen. Deze kosten gaan o.a. naar het uitbetalen van ons als trainers, de administratie en communicatie, vervoerskosten en alle overige bedrijfskosten. 

Accommodatie- en materiaal kosten zijn €1133,- voor alle dagen. Deze kosten gaan o.a. naar de locatie, verblijf op en gebruik van het landgoed, vegetarische maaltijden, koffie/thee & fruit/snacks en de schoonmaak. Een deel wordt besteed aan materialen, producten en aankleding van de dagen.

Je krijgt gedurende 1 jaar- 8 volle dagen en 4 avonden een prachtig programma. Een programma met ademwerk, yoga, creativiteit en reflectie. Ontspanning en verdieping. Spelen en genieten. Een innerlijke reis langs de seizoenen.

Je krijgt de liefdevolle energie en begeleiding van Marleen en Eva én je krijgt twee online coachgesprekken gedurende het jaar op een moment dat voor jou extra verdieping nodig is.

Gedurende de dagen word je verzorgd met een heerlijke en gezonde lunch of diner en is er koffie, thee en fruit. Het programma vindt plaats op een prachtige locatie middenin de natuur in de provincie Utrecht. 

Wil je tijdens de weekenden overnachten op de locatie? Er zijn beperkt aantal slaapplekken aanwezig. Vraag naar de mogelijkheden.

1 persoonskamer inclusief ontbijt € 95,00 p.p.

1 slaapplek op een 2 persoonskamer inclusief ontbijt

€ 65,00 p.p.

In de weekenden starten we op vrijdag om 12.00u en ronden we rond 21.30 af. De zaterdag is van 09.30 – 17.30. De donderdagavonden zijn van 17.30u tot 22.00u

Je krijgt een prachtige groep vrouwen als veilige bedding voor jouw innerlijke reis. Heb je nog vragen of wil jij je aanmelden? ?Bel of mail ons gerust.

Als je JA zegt tegen Flow your life, geef je jezelf letterlijk ruimte om tot rust te komen, te ontspannen en te verdiepen in jezelf. Je geeft ruimte aan wat jij nodig hebt om weer even bij jezelf te komen en te ontdekken wat er in jou aanwezig is en wilt laten groeien.

Ik voel een JA, maar ik heb nog een vraag. Neem dan met ons contact op.