Na inspanning komt Ontspanning

Dit is het motto wat ik de laatste jaren steeds beter naleef. Maar nu ik zo mijn laptop dichtklap, de laatste facturen verstuur en me klaar maak voor 2 weken vakantie, besef ik dat ik het afgelopen jaar behoorlijk hard gewerkt heb. Daar is natuurlijk niets mis mee. Want van hard werken word je niet ziek. Toch lig ik nu met een griepje in bed en is het een mooi moment van bezinning. Toch te weinig ontspanning? Of ook een uitnodiging om niet minder harD te werken, maar nog meer werk te doen vanuit het harT. 

Loop ik nog op mijn eigen pad?

Zo’n 6 jaar werk ik nu voor mezelf en doe ik werk vanuit het hart en zoveel mogelijk in lijn ligt met mijn talenten. En toch in die 6 jaar is het iedere keer weer finetunen. Iedere keer weer opnieuw voelen of ik nog op mijn eigen pad loop. Hoe is dat voor jou? Op welk pad loop jij?

De komende twee weken staan in het teken van terugkijken en reflecteren. 

Want wauw! Wat was het een mooi en divers jaar. Met dankbaarheid kijk ik terug op de mooie coachtrajecten, transformerende ademsessies, ontspannende yogalessen, verdiepende workshops en trainingen. Ik heb nieuwe Vitalogen en vitaliteitsmanagers mogen opleiden, met mooie nieuwe klanten gewerkt en een prachtige interim opdracht afgerond bij Health Base. En dan niet te vergeten de prachtige vrouwencirkel van afgelopen zaterdag en de ontwikkeling van het eigen jaarprogramma voor vrouwen dat ik in 2023 samen met Eva Koenders ga geven.

Maar ook best veel, vind je niet? 

Wat mag er uit rust gecreëerd worden?

Dus de komende twee weken staan ook in het teken van reflecteren en vooruitkijken. Waar mag ik mij op gaan focussen in 2023. En wat mag er vanuit meer rust ontstaan en gecreëerd worden. 

Want For-rest staat voor innerlijke rust, balans en transformatie en dat is wat ik mensen met For-rest te bieden heb. 

Dus dat is alvast de eerste intentie voor 2023. 

✨Vanuit rust en ontspanning mogen creëren 

De kerstperiode, van oorsprong een periode om rust te nemen, te ontspannen en samen te komen met dierbaren. Voor mij dit jaar met griep de kerst in. Dus ‘gedwongen’ rust en ontspanning en alleen kerst met het gezin. Ik geloof dat alles met een reden is. Dus tijd om te vertragen, mijn cocon in te gaan en helemaal te voelen wat er in 2023 voor mij in het verschiet ligt. Ik heb er nu al zin in☺️