YOGA op de werkvloer

Yoga betekent vrij vertaald ‘verbinding’. Waarbij het gaat om de verbinding tussen lichaam en geest. In de moderne tijd waarin wij leven is deze balans vaak verstoord.

Yoga op de werkvloer?

UIT JE HOOFD, IN JE LIJF

 

Voor mij is yoga een van de fijnste manieren om uit mijn hoofd te komen en mijn lijf weer te voelen. Door yoga kom ik tot rust en kan ik dichter bij mezelf komen en vanuit mijn hart keuzes maken en handelen. Yoga gaat dus over meer dan alleen oefeningen die je helpen om leniger te worden. Yoga is een manier om meer gezondheid, persoonlijke kracht en geluk te ervaren.

 

Balans tussen bewegen en ontspannen

 

Bij For-rest Yoga in Baarn staat Dru Yoga centraal. Een fijne vorm van yoga met een mooie balans tussen bewegen en ontspannen. Dru yoga wordt ook wel de yoga van het hart genoemd. Kenmerkend voor deze vorm zijn de rustige en ‘zachte’ bewegingen. Vanuit de zachtheid van de bewegingen, mag de energie gaan stromen en is er ook aandacht voor jezelf.

 

Verbinding met je hart

 

Dru Yoga is geschikt voor iedereen. Het helpt je bij een juiste lichaamshouding, een positieve mindset, het stimuleert om je stress te verminderen en maakt verbinding met jouw hart. De les is opgebouwd uit een activatie, houdingen en/of reeksen en eindigt altijd met een diepe ontspanning. Ook zoom ik in op je ademhaling.

ERVARING

“Marleen is een hele fijne lerares, ik heb haar lessen als zeer prettig ervaren. Marleen heeft mij geholpen om de balans weer terug te vinden. En mij weer in contact gebracht met mijn gevoel. Ik kan Marleen alleen maar aanbevelen!”

Marelle Altenaar

 

“Zelf ben ik nooit fan geweest van grote groepen. In kleinere situaties voel ik me op mijn best.”

Heb jij dat ook? Wil je graag aan yoga doen, maar niet te massaal?
Dan is yoga bij For-rest in Baarn misschien iets voor jou.

ERVARING

“De yogalessen van Marleen vind ik superfijn en ik kijk er dan ook altijd weer naar uit.”

Mieke Rutten

 

Marleen is duidelijk in haar uitleg, houdt rekening met ieder individu.

Ze heeft een prettige stem, een fijne manier van lesgeven; met duidelijkheid en zachtheid zodat iedereen de kans krijgt volgens eigen gevoel en inzicht de oefeningen uit te voeren. 

Ik ga altijd heerlijk rustig en ontspannen naar huis en ben erg blij met de lessen van Marleen.